All black everything again

By 10 0

DSC_9971

H

ello from upstate New York, where I’m recovering from a wedding in a big fluffy hotel bed. I have to say the wedding was beautiful, with a personal ceremony, amazing food and lots of love. The whole thing was well worth the trip overseas.

We arrived a couple of days early because my boyfriend had some business to take care of and we shot his finished Tribeca Loft Project. And of course, we wanted a couple days off in the city.

This is what I wore on friday for the welcome drinks before the wedding. My recent/current health problems have caused me to gain some weight, and I’m a bit reluctant to admit I’m struggling with it quite a lot. I’ve never been thin, nor have I ever really wanted to be really skinny, but the fact that about 2/3 of my much loved wardrobe doesn’t fit anymore has thrown me way off. I hate it, and it has caused me to feel less like myself than ever.

So I’m choosing black. Black because it makes me feel secure, black because it is slimming, and mostly because it is strong. Here’s to hoping I’ll feel like my old self soon. Until then, thank god for black.

DSC_9961

DSC_9965

River Island top // Just in Case trousers via Lily and the lady (coming soon) // Wouters & Hendrix necklace via Lily and the Lady // Miu Miu bag // Madewell bracelet // United nude sandals

10 Comments
 • annebeth
  September 13, 2015

  voor ik je tekstje las wou ik schrijven: zelfs in all black straal je! Maar echt rot dat je problemen hebt met je gezondheid en je gewicht. Het is gewoon niet leuk als je kleren niet meer passen. Bij mij centreert eender welke gewichtsfluctuatie zich vooral rond mijn middel, dus heb ik geleerd om zo weinig mogelijk stretchloze dingen met een waist band te kopen. Stretch all the way. Ik zou het niet gezegd hebben in ieder geval, je ziet er weer prachtig uit.

  • Patricia
   October 6, 2015

   Thanks AB 🙂 En stretch all the way idd!

 • Laura Van Doorslaer
  September 14, 2015

  <3

 • Waltrui Huysmans
  September 14, 2015

  Wat een prachtige ketting… Die zal gelukkig altijd passen! 😉 Sterkte!

  • Patricia
   October 6, 2015

   Schoenen, tassen en juwelen passen idd altijd, daarom dat ik dat zo graag koop denk ik hehe! 🙂

 • Kelly
  September 14, 2015

  Zoals altijd heb ik eerst de foto’s van je post bekeken en ik dacht van: ‘wauw, wat ziet ze er weer prachtig uit’. En no way dat ik uit de foto’s kon afleiden wat in je tekst beschreven staat.
  Echt rot voor je dat je gezondheidsproblemen ook nog eens hun weerslag hebben op je gewicht.
  Bij mij komt het allemaal bij rond het middel.. Vorig jaar ben ik 13kg afgevallen en was ik voor het eerst in lang tevreden met mijn lichaam (ik zal nooit een maatje 38 hebben, dat weet ik nu wel). In de winter kwamen er terug 7kg bij en die gaan er nu bijzonder moeilijk af.
  Anyway, genoeg over mezelf: onthou vooral dat je straalt in deze foto’s.

  ps: love de ketting en broek!

  • Patricia
   October 6, 2015

   Dank je Kelly! Ik hoop dat die 7 kg er dan ook bij jou nog af gaat, maar je bent nog steeds 6kg slanker dan he! Ik vind het zo erg dat we ons dat zo aantrekken eigenlijk, want het is verre van de essentie van wie we zijn. Maar makkelijker gezegd dan gedaan 😉

 • Wander & Co.
  September 16, 2015

  Zoals de lieve dames hieronder al zeggen, je ziet er fantastisch uit. Maar ik kan me volledig inbeelden wat je voelt, zeker als het niet binnen je controle valt. In ieder geval wens ik je veel beterschap en hopefully back to your old self soon! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *