Our 3 week Cuba trip: Photo Diary

By 17 0

Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com

A

s I’m writing this, I’m still in full denial, watching Dirty Dancing Havana Nights but grabbing George for cuddles every time I have the chance and yelling CUBA! We just got back from little over 3 weeks on the island, and the place was as magical and weird and beautiful as I’d imagined.

So I thought I’d go trough the 2000+ pictures we took on our journey to make a small selection to share and ended up with almost 60. But the thing with Cuba is, that even when things are “ugly”, they are actually still beautiful. Have a look!

Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com

Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com

Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.comCuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com
Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.comCuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.comCuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.comCuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com

wearing: H&M top and shorts // & Other Stories sunnies // Hoss Intropia via Lily and the Lady tote //Sam Edelman Sandals

Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.comCuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.comCuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.comRiver Island top

Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.comCuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.comCuba picture diary // Havana - via noglitternoglory.com

Cuba picture diary // Cayo Levisa - via noglitternoglory.comCuba picture diary // Vinales - via noglitternoglory.comCuba picture diary // Vinales - via noglitternoglory.comCuba picture diary // Trinidad- via noglitternoglory.com

Wearing H&M dress // & Other Stories bag and sunnies

Cuba picture diary // Trinidad- via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Trinidad- via noglitternoglory.com

Cuba picture diary // Trinidad- via noglitternoglory.comCuba picture diary // Trinidad- via noglitternoglory.comCuba picture diary // Trinidad- via noglitternoglory.comCuba picture diary // Trinidad- via noglitternoglory.comCuba picture diary // Trinidad- via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Trinidad- via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Trinidad- via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Trinidad- via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Trinidad- via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Trinidad- via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Cienfuegos - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Cienfuegos - via noglitternoglory.comWearing Monki top //& Other stories Sunnies // Hat from Santorini

Cuba picture diary // Cienfuegos - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Cienfuegos - via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Royalton Hicacos Varadero- via noglitternoglory.com

Wearing H&M Kaftan & Hat from Santorini
Cuba picture diary // Royalton Hicacos Varadero- via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Royalton Hicacos Varadero- via noglitternoglory.com

Cuba picture diary // Royalton Hicacos Varadero- via noglitternoglory.com

Cuba picture diary // Royalton Hicacos Varadero- via noglitternoglory.com Cuba picture diary // Royalton Hicacos Varadero- via noglitternoglory.comCuba picture diary // Royalton Hicacos Varadero- via noglitternoglory.com DSC_9221

17 Comments
 • Hannelore
  August 1, 2015

  Ja, net wat ik nodig had! Ziet er een prachtige reis uit… en ik heb volgende week Cuba feest en ik ben nog op zoek naar een outfit… tips? 😉

  • Patricia
   August 4, 2015

   Als je hedendaags Cubaans wilt is het vooral strak en kort en veel vlees tonen vrees ik 😀 en zo van die visnetkousen maar met speciale motiefjes, ook al is het 40 graden… ik zou gaan voor zo’n kleurrijke vintage headband, en een off the shoulder top/ kleedje 😉 https://www.pinterest.com/pin/541698661407100500/

 • Elise
  August 1, 2015

  Looks fantastic! Welcome Back!

 • Florence Wijnen
  August 1, 2015

  Wauw, Cuba is al zo lang mijn droombestemming maar na het bekijken van deze fotoreeks is mijn goesting alleen maar vergroot haha! 🙂

  • Patricia
   August 4, 2015

   Terecht! Ik was ook heel blij dat ik er eindelijk geraakt ben, de eerste dagen had ik het gevoel dat ik droomde 😉

 • Laura Willems
  August 2, 2015

  Damn. Zo schoon allemaal! Die kleuren, het interieur, de architectuur, de auto’s… Zit ook met een serious case of Mexico blues, maar als ik deze foto’s zie krijg ik zin om een volgend reisje te plannen… naar Cuba 😉 En welkom terug, Patricia!

  • Patricia
   August 4, 2015

   Dank je 🙂 En Cuba is echt heel erg de moeite, hoe sneller hoe beter!

 • Ineke | HUSH-E
  August 2, 2015

  wauw, fantastisch mooie foto’s!

 • Kelly
  August 3, 2015

  Wauw, fantastisch mooi (foto)verslag!

 • Katrijn Vekens
  August 4, 2015

  Hopelijk hebben jullie nog genoten van de laatste week in Varadero! Mooie foto’s alleszins!

  • Patricia
   August 4, 2015

   Ik dacht dat ik zo’n resort beu zou worden na 3 dagen, maar het was om voor ik het wist en ik had gerust wat langer kunnen blijven 😉

 • Paulien | POLIENNE BLOG
  August 11, 2015

  Waaaaauw, zo mooi! Pastel dreams :))

 • Amy Ann Arnold
  August 13, 2015

  WOW this looks like a seriously amazing trip. How inspiring. Just wanted to come over and visit your blog to say thanks for finding mine and for all your kind comments!

  Amy Ann
  Straight A Style

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *