Saturday stroll

By 10 0

DSC_5756

We had a lovely sunny day here in Antwerp, so the boyfriend and I decided to take a stroll in the city. Some nice drinks on a terrace, some browsing in the Kloosterstraat, just perfect. Last week, I finally found the perfect biker jacket over at River Island, it really was the missing piece in my extensive outerwear collection, and I can’t wait for is to start showing some wear. I’m off now, tonight is my birthday dinner with some of my oldest friends, yay! Have a great weekend!

DSC_5775

DSC_5755  DSC_5760 Saturdaystroll
River Island leather jacket // Feather earrings from Brooklyn flea// Nice Things shirt // River Island jeans // River Island scarf // Alexander Wang Rocco bag // Steve Madden boots

 

10 Comments
 • Liesbeth (candyandtreats)
  October 26, 2013

  Ik vind dat altijd supermooi, zo ‘biker’ stukken aan de schouders, zowat padding en stitching, ‘t is een schoontje 😀

  <3

  • Patricia
   October 27, 2013

   Ja en héél zacht leer, zalig gewoon!

 • Hannelore
  October 27, 2013

  Mooi leren jasje, en fijne outfit!

 • Dress your life.
  October 27, 2013

  Ok, wow. Instant love for the scarf! Is dat van de oude collectie of nu?! Super mooi :)! Ik deel ook de mening dat je zo’n jasje in je outerwear collectie moet bezitten, die is ook super mooi eigenlijk :D. Damn! Sabrina, x.

  • Patricia
   October 27, 2013

   Van nu! Van de winkel op de meir, maar heb de link ook in de post gestoken! Echt een heel handige sjaal, die kleuren komen in zo veel items in mijn garderobe terug!

 • Nina | Hermania
  October 28, 2013

  Have fun! Great scarf!

 • jas
  November 1, 2013

  love an all-denim outfit. great boots too.

  reckless abandon blog

 • Artemis
  March 3, 2014

  Hi Patricia! Superleuk het jasje 🙂 Heb ‘m zelf ook online gezien en wil ‘m graag aanschaffen. Misschien kan je mij helpen.. Welke UK-size heb jij hier aan? 8 of 10? Ik weet even niet welke ik het beste kan hebben. Hij schijnt wat klein te vallen, vandaar. Alvast dank voor je antwoord!

  • Patricia
   March 6, 2014

   Hoi Artemis, Ik draag hier een size 12, die is voor mij wat aan de krappe kant, vooral aan de armen… Ik kan er geen heel dikke trui onder dragen. Ik heb ook de 14 gepast en die spande nergens maar toonde wel heel groot en wat lomp op de schouders. Omdat ik zulke jasjes eigenlijk nooit toe draag heb ik toch voor de 12 gekozen… (dat is mijn “normale maat” ook :)) Hoop dat je hier wat aan hebt! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *